Termeni si conditii:

   Vă rog sa citiţi aceste condiţii cu atenţie înainte de a utiliza acest website. Utilizarea acestui website indică faptul că aţi acceptat tacit toţi termenii şi condiţiile de mai jos.

1.Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestuia aparţin în totalitate lui Cristian Șăulean şi acesta îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura website-ului în orice moment şi fără preaviz
2. Puteţi utiliza materialele de pe web site-ul PublicPhoto.ro doar in interes personal, cu condiţia să NU MODIFICATI simbolurile şi textul cu privire la copyright şi drepturile de proprietate pe care le conţin materialele originale
3. Materialele din cadrul acestui site sunt proprietatea (mea) Cristian Șăulean iar utilizarea lor fara a respecta conditiile prevazute mai sus poate viola legea dreptului de autor şi alte legi in vigoare.
4. Publicarea, afişarea sau exploatarea în scop comercial al oricărui material de pe web site-ul PublicPhoto.ro,  este permisa numai în cazul în care obtineţi în prealabil acordul meu scris.

5. Nu este permisă încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conţinutul acestui site. Folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mail-uri comerciale (SPAM), sau pentru orice alt scop în afara de trimiterea de e-mail-uri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese. 
Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.
6. Web site-ul poate furniza, sau terţe părţi pot furniza prin intermediul site-ului, legături (“link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. PublicPhoto nu garantează si nu este responsabil de disponibilitatea acestora, şi nu este responsabil în nici un fel de formă conţinutul, publicitatea, produsele sau alte materiale.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii vă rog sa mă contactati prin intermediul sectiunii ‘Contact’ din site.

Multumesc