aug. 04, 2015 AUTHOR: admin
On Top of the World Sinaia 2015

Salutare! Sambata, 1 August, echipa PublicPhoto a fost invitata la cel mai dificil concurs montainbike uphill din Romania de organizatorul Radu Savin, fondator TeamXpert .
Ne-am pregatit echipamentele foto si am plecat inca de vineri dimineata catre Sinaia.

Impreuna cu Radu am avut un briefing legat de traseul competitiei. Startul avea loc din fata castelului Peles, continuand catre cota 1400, apoi cota 2000 si in urcare catre cabana Piatra Arsa – Babele urmand ca cei inscrisi la categoria Elite, sa aiba ca punct de finish varful Omu (2505m). Impreuna cu Radu, am hotarat sa acoperim traseul, postandu-ne in punctele cheie, prin care urma sa surprindem imagini atat cu concurentii cat si cu peisajul superb pe care acestia urmau sa-l strabata.

Cristi si-a ales ca punct de statie Cerdac-Valea Cerbului, aflat la o ora de mers pe jos de la Babele catre Vf Omu (2500m). Radu a fost la linia de start din fata castelului Peles, iar Marius la cabana Piatra Arsa, aflata la jumatatea distantei dintre cota 2000 si cabana Babele. Ca fotograf, concurent sau organizator de competitii, din nefericire nu ai intotdeauna parte de cer insorit.

Vremea nu a tinut cu noi si nici cei care au concurat. Traseul a fost acoperit in mare parte de ceata densa , facand traseul mult mai dificil si in egala masura si munca noastra. A trebuit sa ne “repliem” din cauza cetei si am ales sa fotografiem la cabana Babele, parasind punctul de la Piatra Arsa. Am dori sa multumim jandarmilor montani care au supravegheat la buna desfasurare a competitiei si ne-au ajutat,  transportandu-l pe Marius cu un ATV de la Piatra Arsa la cabana Babele pentru a surprinde primii concurenti care sosesc.

Fiind cel mai dificil concurs de montainbike din Romania, pe o distanta de 21km si cu o diferenta de nivel de peste 1700m, toti concurentii au reusit sa ajunga la punctul de finish fara incidente majore. Ii felicitam pentru efortul supraomenesc depus.

 

Multumim organizatorilor pentru logistica si invitatie. In galeria noastra puteti vedea imaginile surprinse in timpul competitiei.
Toate cele bune din partea echipei PublicPhoto! Radu, Cristi si Marius.

  • PP (27)
  • PP (50)
  • PublicPhoto (11)
  • PublicPhoto (7)
  • PublicPhoto

Comments

comments

Comments (0)